Ja podmieniłem i nie to niestety, pompuje tylko 0.4 bara. Muszę sprawdzać jeszcze DV'kę czy jest szczelna, ewentualnie jest wina gruszki na turbinie ale jest szczelna.
Zmiana lamp przednich O2, proszę o opinie...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zmiana lamp przednich O2, proszę o opinie...
Witam serdecznie, od pewnego czasu zamierzam się do zmiany lamp w mojej O2. Znalazłem coś takiego na alledrogo, czy ktoś z Was miał do czynienia z tymi lampami, proszę o opinie. Wielkie Dzięki... oto link do lamp: http://allegro.pl/lampy-led-sterline...907218801.html
-
-
też ori xenon proponuję
a to to jest tani chiński plastik->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Panowie, czy te ori xenony to prawdziwe xenony na D2S czy też są na H7 i może jakiś linki do pooglądania. Trochę pomyliłem dział wciskając tu moją O2, ale koledzy z O1 dłużej znają te tematy i zdaję sie na wasze doświadczenie. Dziękuję! P.S. te ringi jak są zrobione, w technice LED, czy jak?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grove82i to... i to... standardowe lampy szału nie robiąjesli chcesz miec dobre oświetlenie to chłapki dobrze radzą xenon. w OII jest normalny na D2S http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=4696 - tu masz watek o tym, nie sa to jakies duzo większe koszta a efekt napewno bedzie o wiele lepszy
Zamieszczone przez krzynola to to jest tani chiński plastik
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=22885 - tu masz temat o soczewkach to mozesz sobie przejrzec ale według mnie te podane z linku to będą tylko wyglądać, skoku duzego w oswietleniu napewno nie bedzie. moze poki co sprawdz czy masz własciwie reflektory ustawione i założ jakies lepsze żarówki. ja tak zrobiłem bo tez narzekałem i nie jest tak źle, na tyle ze montaż xenonów sie odłożyłale gdybym sporo jeździł w nocy napwno było by to też szybciej
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojtaSpiderJa też Wally, :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojtaSpiderHmmm... 340 za sztukę jak rozumiem :lol: ...a chętnie chętnie ale myślisz że na 2 kpl dadzą jakiś rabacik :roll: ...można spróbować
[ Dodano: Pią 07 Lut, 14 13:28 ]
znalazłem : LAMPYByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
WojtaSpider, rozmawiałem z Panem odnośnie rabatu - ma mi dzisiaj oddzwonić, bo musi ustalić z szefem :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZientekWiadomo coś odnośnie rabatu bo moze i ja bym taki kpl przytulil??Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
Komentarz